Blog

10. októbra 2019

Plánujete stavať? Navštívte podujatie Dni drevostavieb 2019!

Ak plánujete stavať svoj vlastný domov a rozmýšľate nad tým, do akej stavby sa pustiť, najlepšou cestou je preveriť si všetky možnosti a alternatívy. Jednou z nich je drevostavba. O jej prednostiach a výhodách sa cez víkend môžete presvedčiť na vlastné oči. Pripravili sme pre vás Dni drevostavieb, ktoré môžete navštíviť už tento víkend.

Keď v dnešnej dobe niečo kupujeme, snažíme sa najskôr preveriť si konkrétny produkt, prečítame si o ňom dostatok informácií, skúsenosti zákazníkov, recenzie, prípadne sa poradíme s odborníkmi. Presne to všetko vám prinášame počas nášho podujatia Dni drevostavieb, ktoré sa bude konať už nasledujúci víkend (12.-13. októbra 2019). O čo ide?

Len jediný víkend v roku, a to je práve ten nadchádzajúci, budú môcť záujemcovia o novostavby navštíviť dvanásť vzorových a referenčných domov od spoločnosti BAU holding – Rodinné domy. Ak si teda plánujete postaviť svoj vlastný dom snov, nevyužiť túto možnosť by bolo jednoznačne chybou.

„Počas tohto víkendu sprístupníme všetky naše vzorové domy a tiež šesť referenčných domov, ktoré už patria reálnym klientom, alebo sú v štádiu tesne pred dokončením,“ hovorí konateľ spoločnosti Ing. Mikuláš Stano. Dodáva, že dostupné budú 3- až 5- izbové rodinné domy vo veľkostiach od 64 do 144 metrov štvorcových, vrátane najobľúbenejšieho rodinného domu na Slovensku, ktorým je RD STILO. Práve v ňom už podľa M. Stana našlo svoj domov viac ako päťsto rodín na Slovensku.

Plánujete stavať? Navštívte podujatie

Zdroj: Dni drevostavieb

Záujemcovia a zvedavci môžu vzorové či referenčné domy navštíviť Bratislave, Vojke nad Dunajom, Hrubej Borši, Nitre, Nedede, Prievidzi, Žiline, Banskej Bystrici a v Košiciach.

Vzorové domy budú počas Dní drevostavieb otvorené v sobotu i v nedeľu v čase od 10:00 do 18:00 h a referenčné domy výhradne počas soboty od 10:00 do 15:00 hodiny. Práve v nich budú mať potenciálni záujemcovia o výstavbu drevodomu skvelú možnosť stretnúť majiteľov týchto nehnuteľností, ktorí sa radi podelia o svoje skúsenosti s výstavbou i bývaním.

„Dni drevostavieb vám tiež ponúknu nenahraditeľnú možnosť porozprávať sa s odborníkmi na drevostavby a opýtať sa ich na čokoľvek, čo vás v tejto súvislosti zaujíma, nevynímajúc technológiu výstavby alebo vlastnosti použitých materiálov,“ dopĺňa M. Stano.

A na záver je tu ešte jeden bonus. Ak sa niektorý z návštevníkov Dní drevostavieb rozhodne pre stavbu rodinného domu od spoločnosti BAU holding – Rodinné domy, môže len počas tohto víkendu získať mimoriadne cenové zvýhodnenie vo výške až 10 500 eur. Ušetriť tak môžete napríklad za projektovú dokumentáciu, overenie kvality stavby tzv. blower door testom s termovíziou, alebo získaním nadštandardnej kvality okien s izolačným trojsklom v cene domu. Nezmeškajte túto možnosť!

Všetky potrebné informácie i kontakty nájdete aj na www.dni-drevostavieb.sk  alebo môžete zatelefonovať na číslo 0800 887 887, kde vás radi poinformujú a zodpovedia vaše otázky.