Blog

28. apríla 2020

Nový štandard bývania v SR

Rodinný dom CLASS 1 sme prvýkrát predstavili v apríli roku 2015 na výstave DOMEXPO v Nitre. Priniesli sme tak nový štandard bývania, ktorý splnil i náročné požiadavky väčších rodín.

Rozloha 124 m2 5 priestranných izieb, druhé podlažie pre odpočinkový priestor a prvé ako aktívna zóna. Návštevnosť vzorového domu na výstavisku Agrokomplex bola vysoká a rodinky obdivovali jeho odborné prevedenia a skvelé dispozičné riešenie.

Pozrite si video z predstavenia RD CLASS v Nitre:
https://www.youtube.com/watch?v=_0stqV7oIHs

Uvádzacia cena za tento domček bola pre slovenské rodiny neuveriteľná – 69.999 EUR bolo i v tej dobe výrazne menej než je cena za byt vo veľkomeste. Ak si k tomu prirátate naše výhody ako sú certifikované materiály, garancia ceny a termínu, nebolo prečo váhať. Prvých 20 RD CLASS bolo rezervovaných v priebehu hodiny od spustenia predaja.

Naše rodinné domy učarovali i klientke – pani Henžlovej. Ocitla sa v komplikovanej situácii a bola nútená vysťahovať sa z bytu.

Rozhodli sme sa jej rodine pomôcť a náš team sa dostavil v plnej zostave. Za jediný víkend sme umožnili pani Henžlovej nasťahovať sa do kompletne postaveného domčeka. Dojatie bolo obrovské a my sme znova dokázali, že klienti a ich potreby sú pre nás na prvom mieste.

Pozrite si videopríbeh zo stavby domu za jediný víkend:

V RD CLASS našlo svoj štastný domov už 109 rodín na Slovensku.

Možno i Vaše deti snívajú o útulnej izbičke v podkroví a Vy zase o spálni s nádherným výhľadom do okolia. Ak ste nadšení predstavou dvojpodlažného rodinného domu, neváhajte ani sekundu!

Najrýchlejší z Vás získa RD CLASS All Inclusive
v uvádzacej cene z roku 2015 –
69.999 EUR
so zľavou až 17.000 EUR oproti bežným cenám!

Pozor! Dostupný je iba jeden jediný dom. Viac info nájdete -> TU

Aj Vaša rodina môže získať svoj vysnený dom. Urobte krok vpred a staňte sa jeho hrdým majiteľom – tak ako už 800 spokojných rodín pred Vami.  S nami máte svoj rodinný Dom Snov priamo na dosah…

Ing. Mikuláš STANO
zakladateľ projektu DOM SNOV